Bio

Chantal heeft inmiddels 15 jaar ervaring als zangeres en performer. Ze tekent op haar 18e een platencontract bij EMI, en maakt dan 5 jaar lang deel uit van de meidenband ‘Bad Candy’ als gitariste en zangeres. Een album opgenomen in Zweden metdebuutalbum op in Zweden met top-songwriters als Andreas Karlsson,the Veronicas, RamPac en Johan Elofsson, een top 10 hit,tours door Nederland en Duitsland, het voorprogramma van Pink! In de HMH, en een rol in een eigen soap op Nickelodeon die werd uitgezonden in Nederland en Duitsland volgde.

 Bad Candy – “Not My Father” videoshoot

Op de Rockacademie in Tilburg onstaan nieuwe muzikale wegen. Ze sluit zich aan bij verschillende bands, waaronder the Swinging Mood Orchestra en ze krijgt de kans om te spelen met de Classic Album Allstar Band. Een eenmalig project rondom het album ‘Jagged Little Pill’ van Alanis Morissette, waarmee ze een week lang elke dag te gast zijn bij de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM, en ze samenwerkt met verschillende vocalisten, waaronder Stevie Ann, Anneke van Giersbergen en Marike Jager.

 Ook doet ze ervaring op in diverse coverbands, eigen acts en speelt ze momenteel in Seven Wonders, een Fleetwood Mac tribute band met leden van de Staat, Bertolf en Marike Jager.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.